Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

JAVOR DOČEKUJE PARTIZAN Bondžulić: Ova generacija veruje da će da bude prva koja je pobedila crno-bele!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Trener Javora Igor Bondžulić (Foto: Starsport)

Ivanjičani željno iščekuju početak Superlige. Na startu dočekuju jednog od najtežih rivala – Partizan. Međutim, u Javoru se nadaju dobrom rezultatu.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Voždovca protiv Novog Pazara je 1.70. Meč počinje u 20:00.


Trener Igor Bondžulić veruje u prekid loše tradicije protiv kluba iz Humske.

– Svi smo svesni da već dugo nemamo pozitivan rezultat protiv Partizana. Oni su jedina ekipa u Superligi protiv koje Javor nije ostvario pobedu i svaka generacija veruje da je to taj trenutak da se prekine tradicija. Naravno, i mi živimo u takvom ubeđenju i verujemo da onaj ko se bavi sportom, a nema pobedničke ambicije u takmičenju, ne treba ni da učestvuje. Javor će protiv svakog protivnika tako da ulazi u utakmicu, pa i protiv Partizana, iako je kvalitet na njihovoj strani i imaju šampionske ambicije. Pokušaćemo da odigramo  maksimalno odgovorno i uz malo sreće ostvarimo pozitivan rezultat – poručio je Bondžulić na konferenciji za novinare.

I vezista Milan Marčić se nada pozitivnom rezultatu.

Partizan je predvođen odličnim trenerom i ima 20 igrača podjednakog kvaliteta, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Ipak, mi gledamo sebe, spremno dočekujemo utakmicu, dobro smo odradili pripreme i najbitnije je da su svi igrači zdravi. Pozivam sve navijače i ljubitelje Javora da nas u subotu u 20 časova podrže i pomognu da ostvarimo svoje ciljeve, a to je sve osim poraza. Novi igrači su pre svega vrhunski momci i dobri fudbaleri i znam da će u toku sezone pomoći, svaki na svoj način – jasan je Marčić.

Utakmica se igra u subotu i počinje u 20 sati. Ulaz je 500 dinara.

PROČITAJTE JOŠ:

KREĆE SUPERLIGA SRBIJE Zvezda juri šestu krunu u nizu, Partizan najveća pretnja, neizvesna borba za opstanak

“PUČ” Pet klubova protiv izbora Dejana Bodiroge za predsednika Evrolige

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.