Budimo u kontaktu

KATAR 2022

JEDAN OD NAJBOLJIH HRVATSKIH TRENERA: Srbija došla da bude šampion sveta, a kad god je osvojila loptu…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Odjeknuo je poraz Srbije od Brazila 2:0 planetom. Igrom “orlova” pored Brazilaca i nas bavile su se komšije Hrvati. Utakmicu sa stadiona Lusial komentarisao je jedan od najboljih tamošnjih trenera.


SVETSKO PRVENSTVO Engleska od 20 časova igra protiv SAD, kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.10.


Gost “HRT-a” bio je Nenad Bjelica, sada trener Osijeka, a sa Dinamom iz Zagreba je pravio fantastične rezultate. On je prokomentarisao duel Brazila i Srbije koji su “karioke” dobile sa 2:0 golovima Rišarlisona u 63. i 73. minutu.

– Poražavajuće je kako je Srbija igrala, očekivao sam mnogo više. S obzirom na to kako su igrali u kvalifikacijama, s obzirom na igrače koje imaju, ali i s obzirom na to kako su najavili ovo takmičenje. Došli su da budu svetski prvaci. Srbija nije niti jednu kontru dobro istrčala, kad god su osvojili loptu, nisu imali dovoljno kvaliteta za to – rekao je Bjelica.

Za sada ni Srbija, ali ni vicešampion sveta Hrvatska ne mogu da se pohvale dobrim startom na Mundijalu. “Orlovi” su poraženi od favorita Brazila 2:0, dok je Hrvatska odigrala samo 0:0 sa Marokom.

PREPORUČUJEMO:

TIJAGO SILVA OŠTAR: On nas je motivisao, njihov selektor nam nije ukazao poštovanje!

NEMANJA MATIĆ: Jedinstvo sledeće sezone napada Superligu!

11 Komentara

11 Comments

  1. Slavonija,Dalmacija krajina i Lika

    25.11.2022. at 15:45

    Ne znam za druge,al ako stignemo do vas,vama ćemo da pojedemo PANAIJU!!! ..jku .stašku…

    • Damir

      25.11.2022. at 17:15

      Hahahaha sa vama se možemo sprdati kada god želimo ali na žalost nečete imati priliku da nas pojedete jer če vam Šaćiri zašrčerit pamonda slijedi onaj poznati orao!🤣🤣🤣🚜🚜🚜

      • Kordun, Lika, Dalmacija, sve je čista Srbidija

        25.11.2022. at 17:34

        Traktoristi naučili Migove da voze,častiće vas s neutronke ,bakljave i bozee

      • Milivoje

        25.11.2022. at 17:41

        Očemo, očemo!!!

  2. Aleksandar

    25.11.2022. at 16:20

    Gledaj ti svoj Ustasistan i… o nama!

  3. Damir

    25.11.2022. at 17:17

    Hahahaha sa vama se možemo sprdati kada god želimo ali na žalost nečete imati priliku da nas pojedete jer če vam Šaćiri zašečeriti pa onda slijedi onaj poznati orao!🤣🤣🤣🚜🚜🚜

    • Bravo PRLINAAA

      25.11.2022. at 18:03

      Pogađamo ko se s portala predstavio kao Damir,MMM?? Eee blago nam se ,kako se razrađuje komentarima portal!?

  4. Nagual

    25.11.2022. at 17:59

    Srbija je dosla da se teskom mukom,ako je moguce,kvalifikuje kao druga u grupi.Hrvatska je u istom polozaju,jer je i njena reprezentacija na nivou prosecnosti.Samo zbog slabije grupe njene sanse su mozda nasto vece.

  5. Aca

    25.11.2022. at 18:13

    G.Urednice…Ustaske komentare ne objavljujte…

  6. tudjmanova govna

    25.11.2022. at 18:57

    UTAKMICU JE IZGUBIO PREDAO PIKSI JER IGRA SA TRI INVALIDA POVREDJENA I ONDA KUKA….PITANJE JE STO INVALIDI POVREDJENI MORAJU DA TI IGRAJU ? I STO…BEZ POKRICA UNAPRED NEPOTREBNO

    • Sivi

      25.11.2022. at 22:27

      Pricas svasta. igrao je sa samo jednim “invalidom”, Mitrovicem. Kasnije je usao drugi, Vlahovic, ali je Mitrovic izasao ubrzo. S druge strane, ne mislis valjda da ti igraci treba da nam organizuju igru. Nismo 3 pasa povezali, nijednu akciju, sansu. Ubili su nas i sreca je da nije bilo 5:0 i blamaza i u rezultatskom smislu. Ovako je blamaza “samo” u igrackom, jer smo delovali kao kad Mladost GAT dodje na Marakanu. Euforija i megalomanija, to smo mi, nazalost. Naravno da navijamo dalje i nadamo se, ali pricati o tome kako i sta je moglo i da li je neki povredjen igrac odlucio je besmislica, jer smo bili toliko inferiorni i bezopasni, da treba da pruzimo ruku boljem i idemo dalje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.