Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

JEZIVE PRETNJE VLAHOVIĆU Dođi, iseći ćemo ti tri prsta… Sve je zbog Kosova i Metohije

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/Spada/LaPresse via AP)

Deluje da je dolazak srpskog golgetera Dušana Vlahovića u Juventus gotova stvar. Ostaje samo da se “sveci” sa Juventusom dogovore oko visine transfera. Međutim, nisu svi za dolazak Srbina na “Park prinčeva”.


FUDBAL, BRAZIL: Atletiko Paranense i Baija sastaju se u 23.30, a kvota naše kladionice na tip 3+ na tom meču je 1.88.


Grupa navijača PSŽ istakla je ispred stadiona jeziv transparent sa užasnim pretnjama srpskom fudbaleru. Na njemu je pisalo: “Dođi u Pariz, odseći ćemo ti tvoja tri prsta“.

Pomenute pristalice Pari Sen Žermena postavile su i sliku na kojoj su reprezentativci Srbije Nemanja Radonjić, Stefan Mitrović i Dušan Vlahović, uz visoko podignuta tri prsta, obučeni u majice na kojima je zastava Srbije sa Kosovom i Metohijom kao sastavnim delom.

Jasno je da je ovoj frakciji zasmetao Dušanov stav o južnoj srpskoj pokrajini. Očigledno je da su i pristalice PSŽ duboko podeljene jer dosta Srba koji žive u Parizu čine jednu od najjačih navijačkih frakcija “svetaca”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.