Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Jojić: Mogli smo sve da prospemo za jedan minut, ne igram u Subotici

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miloš Jojić (Foto: Starsport)

Kockanje fudbalera Partizana ovoga puta nije bilo kažnjeno. Oni su u četvrtak u Humskoj vodili protiv Mladosti sa 2:0 do same završnice, a onda su Lučanci smanjili na 2:1. Nedugo potom Obradović je mogao da izjednači rezultat, ali nije iskoristio odličnu priliku.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Aston Vila – Sautempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35. 


Strelci za crno-bele su bili Rikardo Gomeš i Miloš Jojić. Ovaj drugi je sumirao utiske posle meča.

Na kraju je najbitnije da smo osvojili tri boda, to nam je bio cilj. Znali smo da nas, posle onakvog derbija, očekuje izuzetno teška utakmica, jer smo psihički i emotivno bili dosta ispražnjeni, ali kontrolisali smo meč sve vreme, postigli gol, a posle je i bilo lakše da se igra. Dali smo i drugi gol i onda ulazimo u neko „ludilo“ poslednjih deset minuta, gde primamo gol, a potom samo što smo krenuli s centra, gosti su imali stopostotnu šansu, zbog nedostatka komunikacije. Mogli smo da prospemo sve za jedan minut. Opet kažem, najbitnije je da smo ostvarili naš cilj i da smo uzeli tri boda – rekao je Jojić za sajt Partizana.

On je svestan da je ovo bila opomena da nema opuštanja do kraja sezone.

Nije ovo prvi put da dolazimo u ovakvu situaciju, doduše nije ih ni bilo mnogo, ali fudbal je nepredvidiv i trenutak nepažnje može da te kazni, tako da treba da budemo srećni i zadovoljni posle ove utakmice, jer smo ostvarili cilj i uspeli da sačuvamo prednost.

Usledila je konstatacija da je Jojić najbolji asistent, dok se po broju pogodaka izjednačio sa Kvinsijem Menigom.

Ne znam taj podatak oko golova u poređenju sa drugim igračima, ali broj asistencija znam. Uvek sam isticao ekipu ispred svog ličnog uspeha, jer kada ekipa igra dobro, kada pobeđuje, kada dajemo puno golova, onda će se svako od nas i upisati u strelce i biti asistent, tako da moram da se zahvalim timu – do sada smo u prvenstvu i kroz Evropu, uključujući i kvalifikacije, igrali veoma dobro, dali smo puno golova, malo primili. Istakao sam se asistencijama i golovima, ali ima još mnogo da se igra i imam neke zacrtane ciljeve na kraju prvenstva, kao i svaki igrač, ali jedini naš zajednički cilj je titula.

Publike je bilo na tribinama iako je bilo hladno.

Jeste, hladno je bilo i na trbina i dole, na terenu. Ljudima koji su došli hvala na podršci! Nije bilo kao na prošloj utakmici na domaćem terenu, ali svaki čovek koji dođe na stadion mnogo znači i ovom prilikom se opet zahvaljujem i pozivam ih da uvek dođu i da nam budu vetar u leđa, jer ta bodovna razlika u odnosu na drugoplasiranu ekipu se malo smanjila, mada ima još mnogo da se igra. Ipak, uz njihovu pomoć će nam biti mnogo lakše da zadržimo prvo mesto.

Lider Superlige se okreće narednoj utakmici, a prva je već u nedelju. Od 14 časova Partizan u Subotici igra protiv Spartaka.

Neugodna ekipa koja je loše startovala, sa tri poraza. Gledao sam utakmicu protiv Proletera koju su igrali i pobedili sa 3:0. Igrali su dosta dominantno protiv jednog neugodnog protivnika, na gostujućem terenu, napadali, mogli su da daju još neki gol, tako da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Dobio žuti karton i neću moći da igram na tom meču, mislim da mi je četvrti i da ću biti suspendovan, ali ću biti uz ekipu kao podrška – zaključio je Jojić.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan mi je draži čak i od Cibone! Da li je došlo vreme da Hezonja obuče crno-beli dres?

ZVANIČNO Beograd domaćin Fajnal fora Evrolige

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.