Budimo u kontaktu

NBA LIGA

OVO MORATE DA VIDITE Kula Beograd sijala u Jokićevu čast! (VIDEO)

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Foto: Printskrin/Instagram/Kula Beograd

Postalo je tradicija da Kula Beograd sija u bojama srpske reprezentacije ili naših uspešnih ličnosti, pretežno iz sveta sporta, kada nekim povodom obraduju naciju. Čast da se još jednom njegov lik reflektuje na ovom objektu dobio je i Nikola Jokić jer je  treći put u karijeri osvojio MVP nagradu.


SERIJA A: Frosinone dočekuje Inter (20:45), a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 1.68.


Do priznanja za najskorisnijeg igrača NBA lige srpski košarkaš stigao je u jakoj konkurenciji, pre svih Luke Dončića i Gildžesa Aleksandera. Neki poput Šakila O’Nila nisu bili saglasni sa tom odlukom, ali Jokić je stao rame uz rame sa košarkaškim legendama Mozesom Meluonom, Lerijem Birdom i Irvinom Medžikom Džonsonom, koji su takođe trostruki osvajači ovog priznanja.

Na Instagram nalogu “Kula Beograd” objavljen je snimak na kojem se na pomenutoj građevini vidi Jokićev lik uz natpis “3 puta MVP”.

– Nikola Jokić je treći put u karijeri MVP u NBA ligi, a Kula je ponovo zasijala u čast našeg proslavljenog šampiona, kao i još jednog od njegovih dostignuća. Sigurni smo da će nastaviti da se nižu – navodi se uz objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kula Beograd (@kula_belgrade)

4 Komentara

4 Comments

  1. Coki Legendo

    10.05.2024. at 11:56

    SNS priča…

    • Mile

      10.05.2024. at 12:18

      Rušite bre više te kule, autoputeve, fabrike, železničke pruge………….Hocemo Djilasa, Čutu i Mariniku da nam svima svane i procveta 🙈🙈🤡🤡🤣😂

    • indija, pakistan

      10.05.2024. at 18:10

      jel to onaj musliu sto vam placa licenu u fudbalu i dovodi sns rumenka i poklanja licencu za evrokup kao 7mi u aba i licence za evroligu i daje najveci budzet da bi srusio tog istog Covica sto spominjes u nicku, jer nije dao njegovom bati po materi andreji da bude glavni u klubu ? ili tvog vodju sns limara, ili sns svinjosevica, ili sns macvana, ili sns danila, ili sns grbu gargamela koga je uhlebio u areni, pomozi mi jel o tom vasem sns pricamo ?

      • Mile

        11.05.2024. at 10:21

        👍👍👍👍

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.