Budimo u kontaktu

NBA LIGA

JOKIĆ DOBIJA DRUŠTVO? Još jedan Srbin trenira u Denveru

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Denver je pogodio sa dovođenjem Nikole Jokića. Srpski centar je vrlo brzo postao najbolji igrač Nagetsa, a ove i prošle sezone je proglašen za najboljeg igrača NBA lige.


NEMAČKA: Od 20:30 igraju Alba – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50. 


Izgleda da u Denveru cene srpsku košarku, pa žele da dovedu još jednog našeg igrača. Sa klubom iz NBA lige treniraće talentovani Nikola Jović (18, 208) iz Mege.

Ovaj košarkaš može da pokriva pozicije krila i beka, a oprobaće se na NBA draftu koji je 23. juna. On je u upravo završenoj sezoni u ABA ligi prosečno beležio 11,7 poena (42,8 odsto šuta iz igre), 4,4 skoka i 3,4 asistencije po meču za oko 27 minuta na parketu.

Nikola Jović (Foto: Starsport)

Interesantna je biografija mladog Jovića. Rođen je u Lesteru u Engleskoj, a otac Ilija je bio košarkaš. Jedno vreme je trenirao vaterpolo u Partizanu, ali se posle posvetio samo košarci. Prve košarkaške korake je napravio u klubu Sava, a član Mege je od 2018. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI KOŠARKAŠKI MULJ Prestižna “Marka” o odluci Željkovog Partizana…

KOŠARKAŠKA LEKCIJA Đorđević demolirao šampiona Evrope, sjajna partija srpskog reprezentativca

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.