Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Klub iz La Lige hoće MIjatovića! Hitno šalje izvidnicu na “večiti” derbi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Jovan Mijatović (Foto: Starsport)

Derbi kao poslastica za kraj jesenjeg dela sezone. Baš je retkost da se Partizan i Crvena zvezda sastaju u pred kraj godine, ali se tako  “namestilo”, posle odlaganja 9. kola. Posle ovog okršaja sledi pauza do 10. februara i neki igrači će, prema najavama iz oba kluba, promeniti dres u 2024. godini.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Reala (19:00) je 3.30.


Golovima i dobrim igrama u poslednja dva meseca Jovan Mijatović je privukao pažnju ekipa. Zenit je još od letos zaintresovan, posle kupovine Strahinje Erakovića, a konkretne poteze je povlačio i Fejenord, što je pisao naš portal.

U Ljutice Bogdana su još “zaključani”, ali spremni za pregovore, a kako saznaje MaxBet Sport izvidnicu na 171. derbi, šalje i Betis. Španci su dobili dobre preporuke, uradili su detaljnu analizu i njihov “snimatelj” imaće samo jedan zadatak – da isprati učinak, momka rođenog 2005. godine.

Posle nekoliko utakmica u dresu Grafičara, Mijatović je u oktobru prebačen u crveno-belu ekipu i sve više je dobijao poverenje Baraka Bahara. Postigao je devet golova na 14 utakmica, plus još dva u omladinskoj Ligi šampiona.

Ako bude dobrih ponuda na rukovodstvu je da povuče konačan potez u januaru.

1 komentar

1 komentar

  1. KOROMANOVA TETKA

    19.12.2023. at 15:29

    KO*KO NUDE,MMM? KO’KO,JBT 15, 20 MILKI KO’KO! MSM AKO NEMAJU TE PARE NAMOJ NINDA DOLAZU TEBRA. PUTIN ČE D’IZJEDNAČI SVE ,GASPROMA MI!😆😆😆

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.