Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

BAŠ JE MALER Postigao gol na debiju u Švajcarskoj, ali je usledila povreda stopala

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Jovan MIlošević dok je igrao za Vojvodinu (Foto: Starsport)

Pogodak na debiju za Sent Galen, a onda košmar, kao iz horor filmova. U jednom duelu sa protivničkim igračem Vintertura je izvukao deblji kraj, tako da srpski napadač mora na prinudan odmor.


LIGA ŠAMPIONA: PSV i Dortmund igraju od 21.00, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.60.


Baš je maler… Čim je tražio zamenu, posle pola sata, znalo se da nije dobro za klub i Jovana Miloševića, koji je došao iz Štutgarta da potvrdi potencijal i od leta ima veću minutažu u Nemačkoj. Odrađeni su snimci i bivšem igraču Vojvodine je stradalo stopalo.

Moraće na pauzu od nekoliko nedelja. Slede utorak još dodatna snimanja, kako bi se tačno utvrdio stepen povrede, ali i oporavak uz terapije. Postoji bojazan da je za napadača završen drugi deo sezone u zelenom dresu.

Miloševića je pre više od godinu dana kupio Štutgart, kao ekstra potencijal za blisku budućnost. Jesenas je upisao samo 25 minuta u Bundes ligi, a sada će morati da pauzira. Takav je posao fudbalskog profesionalca, povrede su sastavni deo igre.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.