Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SAZNAJEMO Švajcarci hoće da zadrže mladog napadača Srbije

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Jovan Milošević (Foto: Printksrin/Twitter/Videoscout)

Krenuo je dobro u novom klubu, a onda je došlo do povrede koja ga je više od mesec dana odvojila od terena. Ipak, usledio je uspešan povratak, što je dobro za finiš sezone.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Olimpijakosa protiv Fenerbahčea (18:45) je 2.60.


Mladi Jovan Milošević (18) je prošlog vikenda bio strelac za Sent Galen protiv Lozane (3:3) i doprineo je da “zeleni” budu blizu učešća u predstojećem plej-ofu. Kako saznaje MaxBet Sport sportski sektor će da pokuša da zdrži napadača u narednoj sezoni.

Pozajmica ističe 30. juna, a onda je sve u rukama Štutgarta, koji sa golgeterom ima ugovor do leta 2027. godine. Švajcarci su već poslali ponudu da bivši igrač Vojvodine ostane u ekipi.

Milošević je potvrdio potencijal, a potreban mu je kontinuitet nastupa na glavnoj sceni i ostanak u Sent Galenu može da bude samo plus u karijeri. Ostaje da se klubovi dogovore. Ukoliko se to ne dogodi, vratiće se u grad “Mercedesa”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.