Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Junajted dovodi Osimena i obara rekord u visini transfera

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Viktor Osimen (Foto: Beta/AP)

Mančester junajted se podigao posle katastrofalnog početka sezone i sada je treći na tabeli Premijer lige. Na Old Trafordu već razmišljaju o narednoj sezoni, a za to su spremni debelo da plate.


FA KUP ENGLESKE: Od 20:45 igraju Grimsbi – Luton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.80.


Kako prenosi Gazeta delo Sport, na listi želja se nalazi napadač Napolija Viktor Osimen. Mančester je spreman da obori rekord engleskog fudbala i za Nigerijca plati 120 miliona evra!

LIDER STRELACA U SERIJI A

Napolitanci su trenutno prvi u Seriji A i jure ka trećoj tituli u istoriji kluba. Upravo je Osimen udarna igla, jer je na 17 utakmica postigao 16 golova i trenutno je prvi na listi strelaca u Seriji A.

Trener Junajteda Erik ten Hag želi da pojača napad, jer na Antonija Marsijala ne može da računa uvek. Francuski fudbaler često ima problema sa povredama. Dovođenje Osimena neće biti lako, jer je za njega zainteresovan i Čelsi.

Londonski klub je samo ove zime na pojačanja potrošio 330 miliona evra. Dakle, “plavcima” novac nije problem.

PROČITAJTE JOŠ:

Sitiju preti izbacivanje iz elite! Evo kako bi izgledala tabela Premijer lige bez “građana”

ŠOKANTNA SAZNANJA Turski fudbaler izneo strašne tvrdnje u vezi sa zemljotresom: Nemoralni ljudi pljačkaju… Moraju da budu kažnjeni!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.