Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

BRAVO Srbija bolja od Kine na Junajted kupu! Olga na ivici suza, Novak u euforiji! Blizu je četvrtfinale! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Olga Danilović i Novak Đoković na Junajted kupu (Foto: Beta/AP)

Srpski teniski nacionalni tim je ostvario prvi trijumf na turniru u Pertu! Pitanje pobednika je bilo rešeno u meču miks dublova, a konačan rezultat u korist naše reprezentacije je bio 2:1.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na igru 2P2 za utakmicu Vašington – Atlanta je 1.60. Početak meča je zakazan za 21.00.


S obzirom na to da je Srbija bila bolja u muškom duelu, a Kina u ženskom, došao je red da se snage odmere u miks dublu. Novak Đoković i Olga Danilović su posle super taj-brejka savladali Žiženga Žanga i Ćinven Ženg sa 6:4, 1:6, 10:6 i tako ostvarili prvu pobedu u E grupi Junajted kupa.

Pobednici na ovom meču su poprilično emotivno reagovali kada su osvojili poslednji poen. Danilovićeva je bila na ivici suza, dok je Đoković u euforiji proslavio trijumf, čime su pokazali koliko im znači što su za svoju zemlju doneli bodove.

Kako bi se Srbija plasirala u četvrtfinale pomenutog takmičenja, moraće da savlada Češku Republiku, koja je prethodno doživela poraz upravo od Kine.

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.