Budimo u kontaktu

EVROLIGA

JUNAK PARTIZANOVE POBEDE Egzum davao izjavu, pa mu Anđušić završio rečenicu!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Slavlje Danila Anđušića i Dantea Egzuma (Foto: Starsport)

Fenomenalnu utakmicu je odigrao Australijanac. Na oba kraja terena. Često je ovo slučaj sa njime, ali sada se konačno to videlo i kroz statistiku.


ABA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Cibone za više od 18 poena razlike je 1.87. Utakmica počinje u 16.00.


Dante Egzum je jedan od najzaslužnijih što je Partizan ostvario pobedu protiv Makabija u osmom kolu Evrolige. Uvek je on igrao dobro i imao je svoj doprinos u vidu čvrste i agresivne odbrane, kao i u određenim ofanzivnim segmentima.

Sada se njegova dobra partija konačno videla i kroz statistiku. Ubacio je 21 poen, uz samo jedan promašeni šut na čitavoj utakmici! Na ovaj učinak je dodao i četiri skoka i pet asistencija, indeks korisnosti mu je iznosio 31, a plus/minus statistika 18 (najviše među crno-belima).

Zbog toga je bio jedan od interesantnijih sagovornika posle trijumfa, a svoje izlaganje je započeo sledećim rečima:

– Mislim da je uvek lepo pobediti pred ovakvom publikom, sjajno, nije samo moj performans, već pobeda koja je bitna. Osećam se dobro zbog svega, bila je to čudna nedelja… – rekao je Australijanac, da bi se pravo niotkuda pojavio Danilo Anđušić i umesto njega, kroz osmeh, završio rečenicu:

– Osećaš se kao heroj!

Potom je nekadašnji NBA košarkaš nastavio:

– Sve je kliknulo, čim smo bili strpljivi sve se okrenulo u našu korist. Fokusirali smo se na odbranu i kontrolisali utakmicu – istakao je Dante Egzum, pa se osvrnuo na partiju Alena Smailagića:

– Smailagić je bitan deo našeg tima, biće sve bolji kako vreme bude odmicalo i imaće više minuta i veći doprinos našoj igri u budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan srušio Makabi u završnoj deonici, blistali Ledej, Egzum i Lesor!

NIKO NEMA ŠTO IMA PARTIZAN Obradović pod utiskom posle pobede: Biću dosadan, ali…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.