Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

JUNIORSKO EP ZA RUKOMETAŠE Srbija savladala Nemačku i prišla na korak do drugog kruga

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Rukometni savez Srbije

Srpski rukometaši su ostvarili prvu pobedu ja Evropskom prvenstvu za juniore (do 20 godina)  koje se održava u Portugaliji. Izabranici Đorđa Teodorovića su u drugom kolu Grupe D savladali Nemačku sa 33:30 (16:17).


VIMBLDON: U subotu od 15:05 igraju Ribakina – Žaber, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Žaber 1.65. 


Srbija je bolje počela i povela sa 8:3. Ipak, Nemci su do poluvremena uspeli da preokrenu i na odmor odu sa golom viška. U nastavku se vodila izjednačena borba, ali je prednost uglavnom bila na strani “orlića”.

Srbija je na startu takmičenja odigrala 28:28 protiv Islanda. U poslednjem kolu se sastaje sa Italijom i potreban joj je barem bod kako bi obezbedila plasman u narednu fazu.

Najefikasniji u sastavu Srbije, bili su Miloš Kos sa 11 golova, Mateja Dodić i Luka Rogan sa po pet, odnosno Stefan Dodić i Dušan Šmigić sa po četiri. Kod Nemačke je najbolji bio Maksimiljan Banitez sa šest pogodaka.

PROČITAJTE JOŠ:

RADONJIĆEV NASLEDNIK Crvena zvezda dobila trenera

LETNJA LIGA Pokuševski odličan, Simanić solidan… Petrušev sve bliži “večitima”

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.