Budimo u kontaktu

ITALIJA

JUVENTUS KUPUJE U ZVEZDI Bio je Baharova uzdanica u Ligi šampiona, a sada bi mogao na “čizmu”! Ovo su detalji…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović (foto: Starsport)

Pričalo se o Lajpcigu i Salcburgu, odmah posle mečeva sa timom iz Red Bul korporacije u Ligi šampiona. Sportski direktor Šahtjora Dario Srna utefterisao je Kostu Nedeljkovića tokom decembarskog večitog derbija.


SERIJA A: Juventus – Roma (20.45), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 2.40


Iz Italije stiže glas da je 18-godišnji desni bek Crvene zvezde jedan od pikova Juventusa za bližu budućnost. Oko toga je izvestio “Korijere Delo Sport”, uz tačan opis da je Juventus u poslednje vreme počeo ozbiljno da prati Zvezdinog tinejdžera i označio ga kao jednog od najboljih mladih desnih bekova na svetu. Istina, ne pominje se da je “stara dama” spremna da odmah srpskom šampionu dostavi konkretnu ponudu, niti se spekuliše sa potencijalnom cifrom za obeštećenje.

Činjenica je, ipak, da Crvena zvezda ne mora da žuri kada je u pitanju potencijalna prodaja. Mladi desni bek je uz Jovana Mijatovića najveći dobitak Baharove šestomesečne odiseje u Ljutice Bogdana. Bio je ovo period njegove velike afirmacije, posebno što je osetio barut Lige šampiona, i odigrao prilično dobro. Ne spektakularno, ali je dokazao da sa 18 godina može da parira, primera radi, Džeku Grilišu. Postoje indicije da će Kosta Nedeljković da bude uvršten na naredni reprezentativni spisak za martovsku akciju, te da će da dobije šansu od Dragana Stojkovića da se nametne kao opcija na desnom beku. Posebno što je ta pozicija u srpskom fudbalu već godinama deficitarna.

Kosta Nedeljković (Foto: Starsport)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je nedavno da Kosta Nedeljković i Jovan Mijatović sigurno ostaju u klubu, i da će u letnjem prelaznom roku njihova cena da bude znatno veća…

Međutim, jasno je da postoje crvene linije i da ne bi bilo iznenađenje da jedan od dvojice pripadnika „klase 2005“ ove zime napusti Marakanu. Pre bi to mogao da bude Jovan Mijatović, o kome se takođe pričalo kao o Juveovoj opciji. Tim pre što će klub iz Torina ove zime i narednog leta da bude fokusiran na dovođenje talenata širom Evrope.

3 Komentara

3 Comments

  1. VecaBGD

    30.12.2023. at 14:22

    Ja sam mislio da ste vi malo ozbiljniji novinari od ovih likova sa Mozzarta a vi samo kopirate njihove “vesti”. Da li stvarno mislite da jedan Juventus trazi Nedeljkovica, prosecnog desnog beka u Super Ligi Srbije ?!

    • Aca

      31.12.2023. at 10:45

      Sto? Decko je veliki talena, a tek napunio 18 godina. Veliki klubovi kupuju mlade igrace koji su talentovaniji od svojih vrsnjaka. Sigurno nece traziti u partizanu, posto nit imaju talenta, niti imaju ozbiljnu omladinsku skolu!

  2. lazo

    30.12.2023. at 14:26

    Terziću!
    Zar nije bolje Mijatoviću dati 40000000nego dovoditi te rage koje ničemu ne vrede!?
    Dečko je srećan što je deo naše Zvezde kao i ostala njena deca..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.