Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

KADETI NA EP Selektor Luković: Verovali smo da ćemo da uspemo! Vredimo kao tim

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Luković (Foto: Starsport)

Start nije obećavao, ali nisu odustajali. Verovali su i uspeli. Fudbalska repreznetacija Srbije do 17 godina uspela je da napravi ogroman uspeh i da se pobedom protiv Izraela (3:0) plasira na Evropsko prvenstvo.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Žalgirisa protiv Monaka je 2.05. Meč u Kaunasu počinje u 18:00.


“Orlići”, na čelu sa selektorom Aleksandrom Lukovićem, imali su dosta problema u samim kvalifikacijama, pošto su pretrpeli poraz od Belorusije u prvom meču. Potom se mašinerija zahuktala i ubedljivo su slavladani Bosna i Hercegovina (5:0), a potom i Izrael (3:0). Sve su rešili naši kadeti u prvih 45 minuta. Uspeh komšija nad Belorusijom je baš pomogao.

Fenomenalan osećaj, s obzirom na to da je ovo i moj prvi trenerski posao. Jako sam zadovoljan, a mislim da smo zaslužili da se nađemo na Evropskom prvenstvu. Prva utakmica je bila malo šokantna, pokazali smo da vredimo kao tim, mislim da smo zasluženo ostvarili cilj – kaže Luković.

Igrači su imali ogroman motiv.

– Igrali smo kod kuće i videla se ogromna motivacija. Sada se polako pripremamo, a ovo je arhivirano. Čeka nas žreb da vidimo protivnike, ali u završnici nema lakih.

Poraz od Belorusije nije uzdrmao ekipu.

– Nijednog trenutka nisam sumnjao u momke i uspeh, ovo je dobar put kojim idemo. Pred ovom generacijom je lepa prilika da i na EP pokaže svoj kvalitet.

Biće ogroman izazov igrati sa najboljima.

Tako je, ja sam oprezan, opet moramo naći meru i kad nije dobro i kad je dobro. Ovi momci su na pravom putu, verujem u to – poručio je na kraju Luković.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdin “dželat” stiže na klupu kluba iz Ljutice Bogdana… Evo šta kažu sa “Marakane”

POJAČANJE IZ AFRIKE Grafičar doveo Senegalca

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.