Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

LOŠE VESTI IZ BATUMIJA Levi bek Zvezde teže povređen, jedva napustio teren (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Na programu su mečevi 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a prvi meč današnjeg programa igra se u Gruziji.


KONKAKAF Liga nacija: Na meču Kostarika – Panama, naša kladionica nudi kvotu 3.70 za igru 1-1.


U Batumiju je Gruzija dočekala Norvešku. Sa jedne strane Kvaratskhelija sa druge nema povređenog Halanda.

U startnih 11 kod domaćina bio je levi bek Crvene zvezde Irakli Azarovi. Nažalost, mladi fudbaler ovaj meč neće da pamti po dobrom. U 69. minutu je doživeo težu povredu.

Teren je jedva napustio na nogama uz pomoć lekara. Po svemu sudeći sledi mu duža pauza, ali da sačekamo vesti iz Gruzije. Svakako bi to bio veliki hendikep za Miloša Milojevića i Crvenu zvezdu, pošto je Gruzin u poslednje vreme dobijao dosta minuta.

Gruzija je inače iznenadila Norvežane, odigravši 1:1 (0:1). Gosti su poveli golom Serlota u 15, izjednačio je Mikautadze, napadač Meca u 61. minutu.

1 komentar

1 komentar

  1. iz sljivika

    29.03.2023. at 09:07

    A snimak vam je vrh. Umesto da ste prikazali start vi pustite kako ga iznose.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.