Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KAKO JE OVO USPEO? Kanga može i sa drugog terena… (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Gelor Kanga izveo majstoriju na treningu crveno-belih (Foto: Starsport)

Navijači Crvene zvezde su odavno postali svesni da sa Gejlorom Kangom nikad nisi načisto. Ume da zablista, ali ume i da mu naiđe i “žuta minuta”, u šta su se “delije” uverile nekoliko puta.


Na meču Lids – Mančester junajted, naša kladionica nudi kvotu 2.90 za igru 2-2.


A da je majstor sa loptom, to nije sporno. Na poslednjem treningu pred nedeljno gostovanje crveno-belih, Kanga je napravio jedan zaista spektakularan potez. Ili je bolje da kažemo da je to uradio uoči treninga, prilikom dolaska na pomoćni teren Marakane, na kojem prvotimci treniraju.

Naime, dok se još nalazio na terenu koji se nalazi na putu ka tom na kojem ekipa trenira, Kanga je uzeo loptu i šutnuo je kroz kapiju. Ona je dobila neverovatan efe i završila u golu na, da tako kažemo, glavnom pomoćnom terenu!

Uzviknuo je Kanga glasno, podigao ruke uvis i onako, pobednički, sišao niz stepenice na teren, na trening. Ako je suditi po njegovom raspoloženju, ali i osećaju za gol, navijači Crvene zvezde mogu da očekuju onog pravog Kangu u nedelju u Novom Sadu, u utakmici koju Zvezda igra protiv Proletera.

Pogledajte potez koji je izveo Gelor Kanga…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

PROČITAJTE JOŠ:

EFEKAT DEJAN SAVIĆ Zvezda u spektakularnom meču pobedila novobeogradski drim-tim!

LIGA 1 Nant bacio PSŽ na kolena! Na poluvremenu bilo 3:0! Nejmar promašio penal!

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.