Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

KAO NEKADA Korteo “grobara” krenuo od Hrama Svetog Save ka stadionu u Humskoj! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Navijači Partizana na putu ka stadionu u Humskoj (Foto: Printskrin)

Pola sata pre početka meča u Humskoj, tzribine su bile skoro prazne, ali imaće crno-beli podršku, to je sigurno. jer, nekih 45 minuta pre meča, korteo “grobara” krenjuo je sa platoa kod Hrama Svetog Save ka stadionu Partizana.


LIGA EVROPE Od 21 čas Betis dočekuje Ludogorec. Sve sem pobede španskog predstavnika bi bilo iznenađenje. “Kec” u kladionici MaxBet je 1.48.


Pesme, skandiranje Partizanu, hvatanje zaleta za ono što će se dešavati tokom 90 minuta velike borbe na stadionu u Humskoj protiv francuske Nice. Odavno navijači Partizana nisu ovako organizovano krenuli gradskim ulicama na jedan meč fudbalera, pa je to nešto što svakako vredi zabeležiti.

Pogledajte korteo navijača Partizana na putu ka stadionu u Humskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

PROČITAJTE JOŠ:

POLA SATA PRED POČETAK Igrači Partizana istrčali pred skoro prazne tribine: Tu je i grupa francuskih navijača (VIDEO)

AU, KAKVE GLUPOSTI! Kangva sa žutim kartonom napravio pogibejan start! Zvezda sa deset igrača! Trabzon vodi 2:0, novi poklon Kange (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.