Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KAO NEKADA Ljubimac navijača Partizana trese mreže i u trećem rangu srpskog fudbala (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Obiora Odita (Foto: FK FAP Priboj)

Da njegov dokazak tokom zime u pribojski FAP nije samo deo marketinga ovog kluba, videlo se u nedelju popodne na stadionu kraj Lima. Obiora Odita, koji će uskoro zakoračiti u petu deceniju života, podsetio je o kakvom se strelcu radi.


Nemačka 3: Na meču Ingolštat – Dinamo Drezden, naša kladionica nudi kvotu 3.10 za igru GG2.


On je proteklog vikenda bio strelac jednog od četiri gola za svoj novi klub. Prekaljeni golgeter je tokom drugog poluvremena kao rezerva ušao u igru, a u poslednjim trenucima meča stavio je tačku na duel popularnih “kamiondžija” i Mladog radnika iz Požarevca, koji je njegov tim rešio u svoju korist – 4:1.

Odita, koji će u maju proslaviti 40. rođendan, prihvatio je loptu u srcu kaznenog prostora, driblingom se oslobodio čuvara, a onda rutinski, levom nogom, šutirao i zatresao mrežu gostiju iz Požarevca.

Gol je proslavio sa saigračima, a onda se gestikulacijom zahvalio brojnoj publici na stadionu u Priboju. Inače, ovu utakmicu 17. kola Srpske lige Zapad posmatralo je blizu 3.000 gledalaca, bez obzira na direktan prenos na užičkoj TV5. Još jedan dokaz da se fudbalske utakmice u unutrašnjosti i nižim ligama prate možda i sa većom pažnjom nego u dva najkvalitetnija ranga.

Na tabeli ovog srpskoligaškog karavana u vođstvu je Smederevo sa 43 boda, tri manje ima čačanski Borac, dok je FAP sa 35 bodova na trećem mestu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.