Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

KAO RAKETA Evo kojom brzinom je Bukari trčao pre prvog gola protiv Pjunika

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Osman Bukari (Foto: Starsport)

Kvalitet mora da se plati. Jasno je zašto je Crvena zvezda platila dva miliona evra za Osmana Bukarija. Krilni igrač kluba iz Ljutice Bogdana je s tri pogotka izrastao u junaka ubedljive pobede protiv Pjunika.


KVALIFIKACIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Maribora protiv Helsinkija je 2.30. Meč počinje u 20:15.


Dugo će da se pamti njegov gol kojim je načeo klub iz Jermenije. Na fantastičan način realizovao je kontru. Iako je protivnički igrač posle pasa Mirka Ivanića za kora-dva bio bliži svom golu, Bukari je od centra terena “nagazio gas”, ostavio rivala iza leđa i kasnije rutinski rešio situaciju “jedan na jedan” s istrčalim golmanom gostiju.

Kojom brzinom je trčao? Kolege s portala Nova.rs su izračunale da je od centra do trenutka kad je postigao pogodak pretrčao 43.8 metara. Za to mu je trebalo 5.25 sekundi, pa je prosečna brzina bila 30 kilometara na sat.

Nema šta, Bukari je brz kao raketa… Naravno, nije najbrži (Alfonso Dejvis, Bajern, 36,51 km/h), nije ni u top 10 (svi trče brže od 35 kilomatara na sat), ali Zvezda će i te kako da ima koristi od njega i njegove brzine. Pokazao je Osman Bukari to već na prvom evropskom ispitu u crveno-belom dresu.

Navijači se nadaju da je to samo početak.

Pogledajte Bukarijev pogodak.

Inače, u četvrtak popodne oglasio se Bukari na Tviteru. Imao je poruku za navijače Crvene zvezde.

– Het-trik i asistencija. Definitivno noć za pamćenje. Sjajna atmosfera. Sjajan je osećaj igranje pred navijačima Crvene zvezde. Video sam sve vaše poruke i hvala vam na podršci.

PROČITAJTE JOŠ:

Bukari: Volim “delije”, vole i oni mene!

BEG SA DNA Novi igrač stigao u Radnik! Naziru li se bolji dani u Surdulici?

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.