Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KAPITENSKI Urošević Partizanu oprostio dug

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Slobodan Urošević (Foto: Starsport)

Slobodan Urošević više nije fudbaler Partizana. On je postao član Arisa iz Limasola, a od crno-belih se oprostio emotivnom porukom.


BUGARSKA: Od 18 igraju Beroe – Svoge, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.45.


To nije sve što je uradio doskorašnji kapiten. Kako prenosi Sportski žurnal, on je crno-belima oprostio dug od 180.000 evra! Na taj način je kupio sve navijače, a ostavio je i mogućnost da se jednog dana opet vrati u Humsku.

Urošević je za Partizan odigrao 200 utakmica. Prošao je dug i trnovit put. Bio je precrtan na pripremama, navijači su ga kritikovali, a njegova supruga je objavila jezive poruke koje je dobijala na društvenim mrežama. 

Sve to je iza njega, a sada se okreće novim izazovima na Kipru.

2 Komentara

2 Comments

  1. Перо параћинац

    09.06.2023. at 10:31

    Ma to podelili lopovi iz Partizan,i ucenili ne samo njega nego sve koji su kao navodno oprostili dugovanja ne samo u Partizanu nego i u zvezdi,setimo se ,,degeneka,,oprostio osamsto hiljada evra za čiste papire,legalna lopovizacija

  2. tomas

    tomas

    09.06.2023. at 15:29

    A kao zive od prodaje igraca , umesto da ga prodaju za punu cenu od bar milion e i da mu isplate dug , daju ga budzasto samo da oprosti dugove .Igrac sa takvim renomeom levonog vredi bar miliin e kao sto je Zfjelar vtedeo preko milion a oni ga dali za 500.000 ili Scekic kome su jos platili da ode a reprezentativac CG

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.