Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Znate li zašto Benzema nosi zavoj već tri godine? Košta 40 evra i za sve su krivi bivši igrač Barselone i “luda glava”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Karim Benzema (Foto: Starsport)

Ovo je njegova godina. Nezaustavljv je. Poput tenka ruši sve prepreke. Niko mu ne može ništa. Igra Karim Benzema fudbal života.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Intera protiv Bolonje je 1.35. Meč počinje u 20:15.


Napadač Real Madrida je u ovoj sezoni postigao 41 gol i zabeležio 13 asistencija!  Na svojim leđima vuče “kraljevski kluba” ka tituli u La Ligi i finalu Lige šampiona. Da li će i uspeti da Madriđane odvede u borbu za “ušati pehar” videće se posle drugih 90 minuta sa Mančester sitijem.

Na Etihadu je i pored poraza od “građana” ponovo bio maestralan. Malo prostora mu je trebalo da postigne prvi gol, a drugi put se upisao u strelce iz penala. Međutim, ne na običan način, već Panenkom. I to u finišu meča, pri vođstvu Sitija od 4:2. Ne samo da je majstor, već je Karim Benzema i “hladan kao špricer”.

Upada u oči da na desnoj ruci Karim Benzema nosi zavoj. I to je tako već duže od tri godine! Znate li zašto je to tako?

NESREĆNI BROJ 13

Za sve je kriv bivši igrač Barselone, tada član Betisa, Mark Bartra, koji je tog 13. januara povredio Benzemu. Tom prilikom mu je slomio mali prst desne ruke. I onda neko kaže da 13 nije nesrećan broj…Koga interesuje, Madriđani su slavili u Sevilji s 2:1.

Karim Benzema (Foto: Beta/AP)

Lekari su odmah predložili operaciju, zbog koje bi Francuz pauzirao dva meseca. Nije Benzea želeo toliko da bude odsutan. Već u sledećemo kolu igrao je protiv Sevilje, a na terenu je proveo svih 90 minuta. Na desnoj ruci je ismao specijalni bandaž koji po nekim pričama košta 40 evra.

Sve do kraja sezone igrao je s polomljenim prstom i tek onda je dao pristanak za operaciju. Međutim, lekari su mu rekli da je kost već zarasla…

OSTALA KVRGA

I dalje Karim Benzema oseća bolove. Lekari su mu objasnili da je pogrešio što se na vreme nije podvrgao hirurškom zahvatu. Zato i dalje nosi zavoj na desnoj ruci, kako bi smanjio bol, ali i sprečio novo povređivanje. Na prstu ima “kvrgu”, na mestu gde je kost nepravilno zarasla.

Ti bolovi mu, očigledno, ne smetaju previše. Strah i trepet je Karim Benzema za protivničke odbrane i golmane. Leti po terenu, u kaznenom prostoru je poput tigra opasan. kažnjava i najmanju grešku. Potrebno mu je malo da postigne gol.

Real Madrid je Karim Benzema. Bar ove sezone.

Pogledajte partiju Karima Benzeme protiv Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ:

I TO SE DOGODILO “Grobari” vređali očajnog Jojića, Stanojević ga zamenio u 39. minutu! (VIDEO)

MVP PRIZNANJE! Nikola Kalinić proglašen za najkorisnijeg igrača regionalne lige

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.