Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

PROBLEM ZA MADRIĐANE Anćeloti zaražen koronom!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Karlo Anćeloti (Foto: Beta/AP)

Italijanski stručnjak naredni period će da provede u izolaciji. Kako pišu španski mediji, Karlo Anćeloti zarazio se korona virusom.


BRAZIL: Od 20 igraju Nova Iguaku – Rezende, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.25. 


Zbog pozitivnog testa na Kovid 19, Karlo Anćeloti neće moći da vodi ekipu protiv Selte. Pored tog meča, u pitanje se dovodi i četvrtfinalni duel Lige šampiona protiv Čelsija, koji je na programu sledeće srede.

Real je uprkos ubedljivom porazu od Barse pokazao potpunu dominaciju u dosadašnjem delu La lige. Italijan uspešno vodi “kraljevski” klub ka novoj tituli, a da li će razlika na tabeli i bez njegovih saveta na klupi da ostane ista, videćemo u subotu od 18:30.

Madriđani u domaćem šampionatu imaju devet bodova više od Sevilje, dok u Ligi šampiona posle neverovatne pobede nad Pari Sen Žermenom sigurno “ciljaju” pohod na 14. “ušatog”.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO Milevski za MaxBet sport govorio o mogućnosti da preuzme Crvenu zvezdu

Partizanov “idealan” put do finala Evrokupa! Ishod jedne utakmice večeras može da bude presudan za crno-bele

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.