Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Katai se upisao u Zvezdinu istoriju!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Dva gola je postigao Aleksandar Katai u trijumfu Crvene zvezde nad Kolubarom (5:0). Već prvim, uvodnim na utakmici, upisao je svoje ime u Zvezdine istorijske knjige. Jer, bio mu je to 84. gol u crveno-belom dresu čime je postao 10. strelac u istoriji kluba.


Nemačka 2: Na meču Braunšvajg – Hamburger, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru ug 4+.


Nešto kasnije, novim pogotkom, a ukupno 85. je “podebljao” učinak.

Sledeća meta za majstora iz Srbobrana je Mihajlo Pjanović koji s 92 gola drži deveto mesto. Sasvim je verovatno da će i nekadašnji napadač da bude dostignut.

Evo i kako izgleda lista Zvezdinih najboljih strelaca svih vremena.

Bora Kostić 230

Dragan Džajić 155

Dušan Savić 149

Zoran Filipović 138

Kosta Tomašević 137

Vojin Lazarević 134

Darko Pančev 116

Mihajlo Pjanović 92

Aleksandar Katai 85

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.