Budimo u kontaktu

ENGLESKA

KAVA GLUPOST! Fudbaler Arsenala zaradio dva žuta za pet sekundi (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Arsenal je u četvrtak kao gost savladao Vulverhempton sa 1:0 u Premijer lgii. Pobeda je mogla “tobdžijama” da isklizne iz ruku zbog gluposti njihovog igrača.


PREMIJER LIGA: U subotu od 13:30 igraju Mančester junajted – Sautempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65. 


Gabrijel Martineli je u 69. minutu dobio dva žuta kartona, pa su fudbaleri iz Londona završili meč sa desetoricom. On je prvo ometao protivničkog igrača koji je hteo da izvede aut, a onda je u nastavku akcije sa leđa faulirao Nelsona Semeda.

Glavni sudija Majkl Oliver je sve to lepo video i zapamtio. Pokazao mu je jedan za drugim žute kartone, a onda i crveni. Brazilac je morao u svlačionicu pre vremena.

Moraće trener Mikel Arteta da popriča sa njim. Ovakva glupost sada nije kažnjena, ali sledeći put možda hoće.

Kako je Martineli dobio crveni pogledajte OVDE.

Vlahović: Meč protiv Fjorentine kao svaki drugi

MISIJA SPASAVANJA Nekadašnji Zvezdin napadač postao trener Sloge

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.