Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

KAŽU KATAI SE USPAVAO Kada se probudio odmah gol za TV špice (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Aleksandar Katai (Foto: Starsport)

Probudila se Crvena zvezda, ali ne samo ona… Probudio se i ranjeni lav. Probudio se i Aleksandar Katai. Da mu ceo “sever” peva Katai Magiko.


LIGA KONFERENCIJE: Od 21 igraju Bazel – Slovan Bratislava, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60. 


Miriše na katastrofu hita prva dva kola Lige Evrope – Ferencvaroša. Lomi Mađare srpski šampion Crvena zvezda. Ranjeni lav je najopasniji.

U 50. minutu je Crvena zvezda povela sa 3:0. Marko Gobeljić je ponovo odradio odličan posao. Dodao je loptu do Aleksandra Kataija na ivici šesnaesterca, a “desetka” Crvene zvezde je pogodila kao iz praćke levi donji ugao gola Dibuša.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.