Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Kecmanović bez finala turnira u Napulju

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Miomir Kecmanović (Foto: Beta/AP)

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije se plasirao u finale turnira u Napulju. On je u polufinalu izgubio od Italijana Lorenca Musetija sa 6:3, 6:4.


WTA GVADALAHARA 2: U ponoć igraju Azarenka – Pegula, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Azarenke 2.40. 


Meč je trajao sat i po, a bio je to njihov prvi međusobni okršaj. Naš teniser je bolje počeo. Prvo je u drugom gemu spasao četiri brejk lopte, pa je u sledećem iskoristio drugu brejk priliku. Ipak, Italijan je potom uzvratio brejkom, a još jedan brejk je napravio u šestom gemu za vođstvo 4:2.

Samo jedna brejk je viđen u drugom setu i napravio ga je Museti u petom gemu posle kojeg je poveo s a3:2. Tu prednost je zadržao do kraja meča. On će u finalu da igra protiv zemljaka Matea Beretinija.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO DO SADA NIJE VIĐENO Kakav učinak je imao kapiten Zvezde u Madridu? Nikakav, ali bukvalno!

Obradović demantnovao da ga je doskorašnji košarkaš Monaka pretukao

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.