Budimo u kontaktu

ABA LIGA

KAMENJAŠ: Izvinjavam se navijačima… Pobeda se piše, a igra briše

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Kenan Kamenjaš (Budućnost) na utakmici protiv Partizana (foto: Starsport)

Košarkaši Budućnosti su u utorak uveče na svom terenu nadigrali Partizan (74:73), a kako su u prvom meču poraženi u Beogradu, o plasmanu u finale će da odlučuje “majstorica”.


LIGA ŠAMPIONA: Real Madrid – Bajern Minhen (21.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 2.00


Podgoričani su odigrali jako dobar meč, ali su u završnici strepeli, čemu je posebno doprineo Kenan Kamenjaš sa dva promašaja sa linije penala.

Znali smo da će utakmica da bude uzbudljiva. Igrali smo na pravi način, sa dosta kontakta i energije u odbrani. Iz odbrane smo dali dosta lakih poena. Na kraju je trener nacrtao akciju za Megija, ali se desilo da sam ja ostao sam, pa sam morao da odlučim. Nisam se osećao najbolje sa linije za slobodna bacanja, šutirao sam 2/7. Izvinjavam se navijačima na strepnji u završnici, na svemu što sam priredio. Ipak, pobeda se piše, a igra briše. Idemo u Beograd da pokušamo da iznenadimo – istakao je Kamenjaš za “Vijesti”.

Posle tih promašaja slobodnih bacanja Partizanu je ostalo deset sekundi za napad. Odgovornost je preuzeo Aleksa Avramović, ali nije pogodio. Interesantno je da je odbranu nad njim igrao upravo Kamenjaš.

– Odigrao sam odbranu najbolje što sam mogao. Avramović se zaustavio i srećom, promašio je.

Prvi finalista ABA lige jeste Crvena zvezda koja je rutinski nadigrala Megu sa 2:0. U borbi za trofej sa crveno-belima biće tim koji u Beogradu 10. maja od 19.00 bude slavio.

– Partizan je favorit, pogotovo u Beogradu. Ipak, oni su pod pritiskom. Mi moramo dobro da se odmorimo i pripremimo. Idemo rasterećeno, ali sa najvišim mogućim ciljem, a to je da pobedimo. Sanjamo pobedu, nećemo da se predamo. Idemo da se borimo do poslednjeg minuta, da svi pružimo maksimum, pa ćemo da vidimo za šta će da bude dovoljno. Nadam se pobedi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.