Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Kerkez: Očekivali smo ovakvu utakmicu! Čukaričkom je mesto u vrhu srpskog fudbala

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Kerkez (Foto: Starsport)

Još jedna dramatična utakmica je odigrana na Banovom brdu. U 25. kolu nSuperlige Srbije Čukarički je savladao Radnik iz Surdulice sa 1:0. Jedini gol je postigao Nemanjaa Tošić u 81. minutu.


NBA: Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Dalas – Feniks biti ubačeno više od 233 poena.


Trener Dušan Kerkez je zadovoljan jer su “brđani” ovog proleća ostvarili petu pobedu. Znao je da je put do tri boda posut trnjem.

RADNIK JE TEŽAK PROTIVNIK

Stvarno smo očekivali ovakvu utakmicu. Čukarički godinama teško izlazi na kraj sa Radnikom. Ovo je treća utakmica u sedam dana. Dobro smo se pripremili, nedostajao je zadnji pas. Radnik izgleda kompaktnije od dolaska Slavoljuba Đorđevića. Nije bila utakmica sa dosta ššansi, bilo je ritma. Čestitam mojim momcima na karakteru. Prekid je oružje koje smo poboljšali u defanzivnom smislu da ne primamoo golove i ofanzivno da rešavamo utakmice – rekao je Kerkez na konferenciji za medije.

Čukarički je na pripremama u Turskoj izgubio sve četiri utakmice, a u prolećnom delu je skor pet pobeda i jedan poraz.

Na pripremama nije bio bitan rezultat, videli smo stavri koje ne radimo dobro. Rezultati u nastavku sezone nam daju samopouzdanje da dođemo do cilja. Na nama je da još jače radimo i verujemo. Samo tim može da pobedi, nikako pojedinac. To nam je bio glavni cilj u pripremama.

BADAMOSI MORA SAM DA SE PROBUDI

Mohamed Badamosi je odlično počeo sezonu, ali je poslednji gol dao 11. septembra.

Mi ga podržavamo, ali on mora da se probudi sam. On radi za ekipu i dosta je koristan.

Pobedom na Surduličanima, Čukarički se izjednačio po broju bodova sa drugoplasiranim Partizanom.

Čukarički godinama pokazuje da je u vrhu fudbala i svake godine je bolji. Sada treba da se odmorimo i da se spremimo za Vojvodinu. To nam je najvažnije.

On je još jednom ponovio da nije bilo lako igrati protuv Radnika.

Najteže je igrati dobijene utakmice, ako se gleda stanje na tabeli. Najviše sam zadovoljan rezultatom. Igrači su veći deo ispoštovali. Bilo je nekih igrešaka. Popravili smo prekid, a u tom segmentu smo imali problema. Najbitnijee je strpljenje, kvalitet imamo.

POTREBNA BOLJA INFRASTRUKTURA

Svestan je da ekipa raste.

Možemo bolje. Moramo da popravimo infrastrukturu. Osim tri-četiri terena, ostali nisu dobri. Tek onda možemo da očekujemo bolju igru. Tereni nisu na tom nivou da mi i Radnik privučemo navijače. To nije alibi. Trudimo se, danas to možda nije bilo lepo za oko – rekao je Kerkez i dodao na osnovu čega sastavlja startnu ekipu:

Sastavljam tim po formi igrača i protivniku. Nije mi lako da odredim startnih 11.
Ipak, to mi je lakše, nego da nemam koga da stavim.


Ranđelović: Ne znam zbog čega je Đorđević isključen

Ispred gostiju iz Sudrulice, bio je pomoćni trener Predrag Ranđelović. On je govorio umessto glavnog trenera Slavoljuba Đorđevića koji je u završnici dobio crveni karton.

Čestitam Čukaričkom na pobedi. Dobro smo se pripremali, imali smo dobre utakmice. Nadali smo se da možemo nešto da napravimo. Prvih 20 minuta nismo očekivali da ćemo tako da izgledamo, posle smo imali konkretniju igru. Na nama je da ubedimo igrače da mogu. Spremamo se za sledeću utakmicu  – istakao je Ranđelović.

Surduličani su promenili nekoliko trenera ove sezone.

U fudbalu nema garancije. Ova ekipa nije ista kao na jesen, sigurno smo bolji. Možemo još bolje, ogroman je pritisak i zbog toga dolazi do grešaka. Došli smo do daha, ali ništa krucijalno nismo uradili. Daćemo sve od sebe da dođemo do cilja. Nema nikakve garancije. Momci vredno rade.

Na kraju su ga novinari upitali zbog čega je isključen Đorđević.

Ne znaam zbog čga je Đorđević dobio karton, niti šta je rekao. To neće ništa da utiče na utakmicu sa Javorom, koja je sledeća na programu – zaključio je Ranđelović.

PROČITAJTE JOŠ:

Čukarički savladao Radnik i sada ima isti broj bodova kao Partizan (VIDEO)

SAZNAJEMO: Prvo trener Milojević, pa uprava častili fudbalere Zvezde zbog pobede u derbiju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.