Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

KRAJ SAGE Mbape razgovarao sa Al-Kelaifijem, evo šta mu je rekao

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape (Foto: Beta/AP)

Godinama već traje saga oko odlaska Kilijana Mbpaea iz Pari Sen Žermena i njegovog prelaska u Real iz Madrida. Za to vreme su se pojavljivale svakakve informacije, ali evo izgleda i konačne.


LE: Na meču Benfika – Tuluz, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru 1&D3+.


Svi relevantni svetski mediji, ali i čuveni stručnjak za transfere Fabricio Romano preneli su da se Mbape sastao sa prvim čovekom PSŽ Naserom Al-Kelaifijem. Tom prilikom, Francuz je predsedniku kluba poručio da na kraju sezone napušta Pariz.

Za sada nije objavljena njegova sledeća destinacija, ali se opravdano pretpostavlja da će to da bude “kraljevski klub”. Real sjajnom napadaču navodno nudi petogodišnji ugovor i platu od 70 miliona evra po sezoni. sa bonusima, Mbapeova zarada bi tokom trajanja ugovora mogla da dostigne 125 miliona evra.

Ozbiljan udarac za PSŽ je činjenica da jedan od najboljih fudbalera sveta odlazi kao slobodan igrač, jer mu poslednjeg dana juna ističe ugovor. Svi pokušaji čelnika “svetaca” da produže saradnju sa njim, nisu dali rezultat.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.