Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

POSAO JE ZAVRŠEN Francuz definitivno napušta PSŽ! Ovo je novi klub Kilijana Mbapea (FOTO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Kilijan Mbape (Foto: Beta/AP)

Godinama se priča o ovom transferu, a kako javljaju svetski mediji posao je sada i konačno završen. Jedan od najboljih fudbalera današnjice definitivno napušta PSŽ na kraju sezone.


SERIJA A: Kvota na pobedu Intera protiv Juventusa u našoj kladionici je 1.88. Utakmica je na programu od 20:45. 


Kako prenosi “ESPN”, Kilijan Mbape postaće igrač Real Madrida na kraju sezone. Francuz i “kraljevski klub” dovode se u vezu tokom svakog prelaznog roka, a sada je konačno dogovoreno sve.

Kako stoje stvari, Mbape će na “Santjago Bernabeu” da dođe na leto kao slobodan igrač, tako da “sveci” za njega neće da dobiju ni evro. Navodno će Real da dozvoli napadaču da tokom leta nastupa za Francusku na Olimpijskim igrama, a pored toga, ponudili su mu i nešto što do sada nikada nikome nisu. 

Očekuje se da će Kilijan Mbape tokom sledeće nedelje da izađe u javnost i saopšti da je ovo njegovih poslednjih šest meseci u Parizu. Zanimljivo, njegova plata u Realu će da bude duplo manja nego što je to bio slučaj u PSŽ, prenosi “ESPN”.

Ovaj fudbaler i Real Madrid su još 2022. godine bili na korak do potpisa, ali se tada Francuz predomislio u poslednji čas. Deluje da je ovoga puta stvar konačno završena.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.