Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Veliki problemi Mege pred polufinale sa Zvezdom! Dvojica ne igraju, treći je pod znakom pitanja

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Omerčan Iljasoglu (Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović)

Načekaćemo se na početak polufinalne serije plej-ofa ABA lige. Partizan i Budućnost na teren izlaze 30. aprila, a Crvena zvezda i Mega tek 3. maja. Tako je, kako je, razlozi su opravdani (zauzetost hala).


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Panatinakosa protiv Makabija (20:15) je 1..35.


U velikom problemu je trener Mege Marko Barać. Hit šampionata neće moći u punom sastavu da se suprotstavi crveno-belima. U okršaje sa klubom sa Malog Kalemegdana Mega ulazi znatno oslabljena.

Prema saznanjima MaxBet Sporta, praktično nema nikakve šanse da protiv Zvezde zaigraju centar Uroš Plavšić i bek Lovro Gnjidić. Prvi je na meču u Ljubljani doživeo prelom lica na četiri mesta, dok je Gnjidić doživeo lom ruke.

Pitanje je da li će na teren moći da izađe Omerčan Iljasoglu. Turski internacionalca je povredio skočni zglob i možda bi mogao da se oporavi do 3. maja i prvog duela sa Crvenom zvezdom, ekipom koja je ligaški deo završila na prvom mestu.

9 Komentara

9 Comments

  1. Zanzibar

    25.04.2024. at 12:38

    Haahhahhaahaaaa ma idi begaj

    • Stojanović Miodrag

      25.04.2024. at 15:27

      Da bre povređeni.

      • Zapazanje

        25.04.2024. at 22:17

        Ne,nisu…jednom napukla faca na 4 mesta,drugi polomio ruku i nisu povredjeni…koliko ima ludaka medju limarevim navijacima,nije normalno.Mnogo su prezubili i svuda oko sebe vide teorije zavere.

  2. matori

    25.04.2024. at 13:42

    Zalizani se raduje jer nije mogao ni sebi da garantuje da deca neće da se zaigraju i otresu mezimicu!

    • PRAVA ISTINA

      25.04.2024. at 14:20

      Mezimica si ti i ovi tvoji grobarski lajači!

    • Samo tako,samo tako

      25.04.2024. at 15:26

      Plačljivko se isplakao ,pa sad opet njake.

  3. Bogdan

    25.04.2024. at 15:35

    Coviceve lazi u .Miskovom pakovanju

  4. Ja

    25.04.2024. at 17:07

    Kakva propaganda,pa ovaj gnjidic povredjen 2 meseca,ni turcin nije igrao protiv slovenaca,jedino plavsic sto je slomio kost lica u ljubljani pa nece da igra,pa i hanga kod Zvezde je polomio ruku pa ne igra,topic tek poceo posle 3 meseca,tompkins posle godinu dana

  5. GP

    26.04.2024. at 06:38

    Interesantno kako se svi povrede pred utakmice sa drzavnom miljenicom. I u fudbalu i u kosarci. Svi igraju nesto nekompletni. U fudbalu bez cetiti pet u kosarci bez tri igraca. Mali mnogo ste providni.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.