Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KLS Mladost MaxBet slavio u legendarnoj dvorani! Dejvis brojao do 32

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Džonatan Dejvis, plejmejker Mladost MaxBet-a (Foto: KK Mladost MaxBet)

Zemunci se u najkvalitetnijom srpskom takmičenju bore za što viši plasman, a pobedom nad Vojvođanima se izjednačio sa njima na tabeli.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Memfisa protiv Toronta je 1.73. Utakmica počinje u ponoć.


Ovog vikenda je na programu bilo još jedno kolo Košarkaške lige Srbije, a Mladost MaxBet je svoju utakmicu odigrao u Vršcu, gde se suprotstavio istoimenoj ekipi. Ekipe su se sastale u slavnoj dvorani “Milenijum”, a do trijumfa je došla gostujuća – 81:93 (20:26, 23:23, 17:27, 21:17).

Zemunci su većim delom susreta bili bolji rival. Doduše, domaćin im je “disao za vratom” do treće četvrtine, bili su i na jedan posed zaostatka… Ipak, tada je Mladost MaxBet pojačao ritam, napravio prevagu i rezultatski se odvojio. Čak je u jednom trenutku vodio i sa plus 19.

Najbolji pojedinac u redovima gostiju je bio Džonatan Dejvis, koji je na svom kontu imao 32 poena, uz odlične procente šuta – 5/8 za dva, 5/8 za tri i 7/7 sa penala. Imao je i četiri skoka i pet asistencija, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 36. Dobar u redovima pobednika je bio i Dušan Radosavljević sa 15 poena i pet uhvaćenih lopti.

PROČITAJTE JOŠ:

LIGA 1 Nica slavila u Marselju, Lans srećno do boda u Brestu! (VIDEO)

GOST U “SVOJOJ” KUĆI Partizan se prošetao komšilukom! Mega bila prelak zalogaj za zahuktale crno-bele (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.