Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Kobi Brajant dobio statuu ispred dvorane u Los Anđelesu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Statua Kobija Brajanta (Foto: Beta/AP)

Statua Kobija Brajanta otkrivena je prošle noći ispred Kripto arene u Los Anđelesu. Svečanost je održana pred okršaj Los Anđeles Lejkersa i Denvera, koju su gosti dobili, uz odličnu igru Nikole Jokića.


EVROLIGA: Od 20:15 igraju Panatinaikos – Fenerbahče, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60.


Kobi Brajant je celu karijeru proveo u Lejkersima, a od košarke se oprostio 2016. godine. Pre četiri godine je poginuo u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, a tada je stradala i njegova ćerka Điana. Statua predstavlja omaž njegovom meču protiv Toronta iz 2006. godine kada je ubacio 81 poen.

Zato što su navijači širom sveta i Los Anđeles toliko voleli Kobija, imaćemo tri statue ispred Arene, poznate i kao “Kuća koju je Kobi izgradio. Jedna će nositi broj osam, jedna sa našom prelepom ćerkom Đianom, i jedna će nositi broj 24 – rekla je njegova supruga Vanesa Brajant.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.