Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UBRZAVA SE! Zvezda dala rok Baharu da se izjasni, Izraelci otkrili do kada mora da kaže “da” ili “ne”!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Barak Bahar (Foto: Starsport)

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest sa slikom da je uprava Crvene zvezde posetila Tel Aviv kako bi Baraka Bahara dovela za novog trenera šampiona Srbije. Izraelski portal “One” je plasirao vest da je načelan dogovor postignut.


EVROLIGA Košarkaši Partizana u petak (21.00) gostuju Monaku, a u MaxBetu kvota na “dvojku” je 2.50.


Sada isti mediji lansira novu priču. Po pisanju portala “One”, Crvena zvezda je Baraku Baharu dala rok da se izjasni do sledeće nedelje. Ponuda za ceo stručni štab glasi milion evra godišnje. On trenutno u Makabiju ima 420 hiljada evra. Na ruku Zvezdi ide to što uprava tima iz Haife nije otpočela pregovore o povećanju plate Baraka Bahara, iako je najavila borbu za mladog trenera.

Po pisanju Izraelaca, u Zvezdi se nadaju da će predugovor da bude potpisan već sledeće nedelje kada ističe dati rok. Barak Baher je navodno pored ponude Crvene zvezde imao i ponudu Olimpijakosa, ali je odbio.

Sad ostaje da se vidi da li će pisanje Izraelaca da se ispostavi kao tačno i da li će Crvena zvezda novog trenera da dobije pred Vaskrs, mesec i po dana pre kraja tekuće sezone u kojoj se Miloš Milojević sa svojom vojskom bori za duplu krunu.

PREPORUČUJEMO:

VUČIĆ BI VOLEO DA VIDI KAMPACA I SLEDEĆE SEZONE U ZVEZDI “Delije” bi takođe, ne samo njega, već još ovih šest igrača…

Rikardov dres i putovanje na evropske mečeve – 6.200 evra za “Humana srca”

1 komentar

1 komentar

  1. Realno

    08.04.2023. at 08:59

    Čovek je već potpisao,ne glupirajte se.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.