Budimo u kontaktu

ITALIJA

KONKRETAN POTEZ Jedan klub se raspitivao za Vlahovića, ali Juventus ima svoj uslov

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Dušan Vlahović bi ovog leta mogao da se preseli ne samo iz Juventusa, već iz Italije. Srpski reprezentativac se našao na meti Pari Sen Žermena.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: U sredu od 19:30 igraju Didelanž – Sent Patriks, a u kladionici MaxBet je kvota na igru GG 1.78.


Kako javlja Fabricio Romano, francuski šampion se već raspitivao oko cene i uslova za prodaju. Klub iz Torina ima jasnu računicu, prodaće Vlahovića ako dođe dobra ponuda. Pozajmica nije opcija i o tome nema pregovora.

Vlahović je prošlog januara došao u Juventus iz Fjorentine, a ugovor mu ističe tek u junu 2026. godine. Ipak, već se nekoliko klubova van Apenina raspitivalo za njga, ali moraju da se spreme dobro da plate. Prema navodima sajta Transfermark, njegova vrednost je 70 miliona evra.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.