Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Koprivica: Željko ima nameru da Partizan opet bude šampion Evrope, svi verujemo da će tako da bude

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Balša Koprivica i Željko Obradović (Foto: Starsport)

Povratak Željka Obradovića u Partizan velika je stvar za mlade igrače. Uz najboljeg evropskog košarkaškog trenera mogu da napreduju, a jedan od njih je i Balša Koprivica.


EVROKUP: U utorak od 21 igraju Gran Kanarija – Andora, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.28. 


On je dao intervju za televiziju K1, a prvo na šta pomisli kada se kaže Željko Obradović je disciplina.

Kada se kaže Željko Obradović prvo na šta pomislim je disciplina. On je čovek koji je toliko stvari učinio ne samo za košarku već i za Srbiju. Veliko poštovanje gajim prema njemu i drago mi je da sam uspeo da ga upoznam i da dođem u Partizan. Dosta je mladih igrača i iz naše zemlje i sa strane i mislim da je to njegov cilj da unapredi igrače i napravi ekipu za budućnost. Mislim da smo na pravom putu – rekao je Koprivica.

OTAC VELIKA PODRŠKA

Balša je sin čuvenog Slaviše Koprivice, koji je bio deo tima Partizana koji je 1992. postao šampion Evrope. Nedavno je imao priliku da upozna i ostale igrače iz te generacije.

Divno je bilo videti te igrače i upoznati ih. Uradili su veliku stvar osvajanjem te titule i mislim da Željko ima nameru da se to ponovi, i svi verujemo da će biti tako. U aprilu prošle godine sam dobio poziv da dođem u Beograd, ali još je tada bilo rano, odlučio sam tek u avgustu. Nije se tada još uvek znalo ko će biti trener i bila je to jedna od opcija u mojoj glavi. Tata mi je rekao da sačekamo da vidimo ko će biti trener. I kada smo saznali da je to Željko Obradović, odlučio sam da je Partizan klub u kojem ću igrati. Tata je tu, prati me i uvek je tu da mi se nađe. Nervira se uvek kada gubimo, ali uvek je tu i da bodri kada smo dobri. Podrška mi je velika – dodao je Koprivica.

PROČITAJTE JOŠ:

IZBOR IGRAČA JE SAMO NJEGOV Da li je ovo najveća greška Željka Obradovića prilikom formiranja tima?

Crvena zvezda dobila specijalnu pozivnicu Evrolige!

7 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.