Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Čudna je ovolika pauza između dva meča

Emir Selmani

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Utorak je dan za druge mečeve polufinala ABA lige. Ekipa Partizana od 18 časova gostuje Budućnosti u “Morači”, a dva sata kasnije (20.00) Mega će da ugosti Crvenu zvezdu. Gosti u obe serije vode sa 1:0.


ENGLESKA: Kristal Palas i Mančester junajted sastaju se od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 2-3 gola je 2.25.


Pred duel u Podgorici trener Partizana Željko Obradović podvukao je da je neobično da pauza između dva polufinalna meča bude čak nedelju dana. Podsetimo, u prvoj utakmici u Beogradu crno-beli su slavili sa 78:67.

– Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolju utakmicu – izjavio je Obradović.

Budućnost se posle prve utakmice žalila na suđenje. Zbog toga će sudijska trojka da bude pod velikim pritiskom.

5 Komentara

5 Comments

  1. Marko

    06.05.2024. at 13:57

    Turcine rumeni, nema tu nista cudno. Pravoslavci slave Uskrs.

    • Miloš

      06.05.2024. at 18:22

      Mirno pred Zeljkom,jasno crve mali?

  2. cccc

    06.05.2024. at 14:14

    ma to opet covkins namesta.i ovo da se preklopili prvi maj i vaskrs,sve to njegovo maslo.ali ne brini ti nista cujem da se slovenacki trojac vraca u dvoranu pa ce bolti da ti olaksa posao

  3. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    06.05.2024. at 14:18

    A prošle godine kad si sebi namestio 20 i kusur dana pauze,da bi resetovaontim posle debakla od Reala,tad nije bilo čudno jeli TATARINE,AAA??? **B’LI TE MILIJA VOJINOVIĆ I NJ.PAJTAŠ DOŽAJ!!!

    • Miloš

      06.05.2024. at 18:23

      Crve licemerni,tišina…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.