Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OVO SE DUGO NIJE ČULO NA ZVEZDINIM UTAKMICAMA Navijači teraju upravu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Košarkaši Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Košarkaši Crvene zvezde posle velike borbe su savladali Studentski centar na startu plej-ofa ABA lige. Crveno-beli su jedva izbegli poraz.


LIGA KUP ARGENTINE: Od 1 sat iza ponoći igraju Independijente – Taljeres Kordoba, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35.


Košarkaši iz Podggorice su vodili skoro celu utakmicu. Kako je meč odmicao, tako je rasla i prednost. Sve je ličilo na debakl crveno-belih. U poslednjoj četvrtini su navijači iskazali nezadovoljstvo.

Oni su skandirali: “Uparva, napolje”! Tako nešto skoro nismo čuli na utakmicama Zvezdinih košarkaša. Isto skandiranje se čulo i po završetku meča.

Zvezda nije izborila plasman u plej-in Evrolige, a navijači ne žele neuspeh i u ABA ligi.

5 Komentara

5 Comments

  1. Dr Terzinjo

    15.04.2024. at 20:08

    Gde bre gazdu da oterate.

    • PRAVA ISTINA

      15.04.2024. at 20:16

      Kog gazdu?
      Nismo mi kao vi.

    • indija, pakistan

      15.04.2024. at 22:10

      vama dodiG mile medjed i musliu gazde a malo i franjo idejni tvorac 😆

  2. Ovo je ovako uz kafu,a pisle zovem kuma da ga zove...

    16.04.2024. at 06:39

    Ne odavno,nego nikad! Da,nikad! To sinoć,delovalo je kao puč! Zašto to mislim ? Pa zato što znam Nebojšu,tj.znam kako razmišlja. Uzdrmalo ga je bogami poprilično. Imao bih da mu dam savet kao prijatelj. Treba do popodne da smeni Sferopulosa. Ne bih da objašnjavam zašto,ali mora da ga smeni! Koga da dovede? Nikitovića iz FMPa. Zašto baš njega? Pa prvo i osnovno što je bolji trener od Sferopulosa,a drugo zato što je slobodan i zato što je i odličan trener i veliki borac i sistematična osoba i rođeni pobednik!A onda i zato što bolje od Sferopulosa zna našu ligu! Taj i takav nam treba i po mom skromnom mišljenju ,ako zaista želi ABA titulu too hitno mora da uradi,dok još nije kasno! To je neophodna šok terapija,za ovu ovakvu,nikakvu ,rasklimatanu Zvezdu,koja se ponaša kao da je već na godišnjem odmoru! Nikitovića potpisati do kraja tekuće sezone,a onda eventualno dalje… Svojevremeno,tj.u vreme Voje Stojakovića,napravljena slična šok terapija,kad je ekspresno bio smenjen g.Lale Lučić,a doveden ,gle čuda Pavićević,koji ni kriv mi dužan ,osvoji titulu! Danas je Nikitović mnogo bolji trener,nego što je onda bio Pavićević. Treba zaista s tim požuriti bezrezervno,JER TRENER KOJI TI MULJA CELU SEZONU,PA ONDA ONOMAD IZGUBI -45 OD EFESA,A NA SVE TO MU SE NADOVEŽE PORAZ OD SC DERBIJA(daa sinoć je Zvezda “izgubila” od SC DERBIJA,ZAISTA NE ZASLUŽUJE DA VODI ZVEZDU! A VODI JE RAVNO U PROPAST!

    • indija, pakistan

      16.04.2024. at 09:04

      opusti se Sferopulos uzima tripletu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.