Budimo u kontaktu

ABA LIGA

POLUVREME Partizan sigurno ide ka pobedi nad Zadrom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksa Avramović (Foto: Starsport)

Košarkaši Partizana vode posle prvog poluvremena protiv Zadra sa 55:41 (20:11). U pitanju je poslednji meč ligaškog dela ABA lige.


ČEMPIONŠIP: U utorak od 20:45 igraju Milvol – Lester, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.70.


Utakmica nema rezultatski značaj, jer je poznat konačan raspored na tabeli i ko će protiv koga da igra u plej-ofu. Ipak, crno-beli su motivisan da pobedom okončaju ovaj deo, ali i da se revanširaju Zadranima za poraz u decembru.

Gosti su samo do polovine prvog perioda i rezultata 8:8 bili ravnopravni. Potom su domaći preuzeli kontrolu i uvećavali prednost.

Najefikasniji kod Partizana je Džejms Naneli sa 14 poena (3-5 za tri), dok je Aleksa Avramović ubacio 10. Kod gostiju je Karlo Žganec ubacio 11 poena, a Lovro Mazalin 10.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.