Budimo u kontaktu

EVROLIGA

REZULTATI PO MERI PARTIZANA Žalgiris izgubio, Valensija doživela debakl u Španiji (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Žofri Lovernj (Foto: Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images)

Počeo je rasplet u Evroligi, a velika je neizvesnost ko će da se plasira u plej-in. Partizan je pobedom protiv Albe u Berlinu odradio svoj deo posla. Srpskom timu na ruku idu porazi Žalgirisa i Valensije.


EVROLIGA: U petak od 19:45 igraju Fenerbahče – Anadolu Efes, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35.


Španski tim se nalazi u ozbiljnoj krizi, a pretrpeo je treći uzastopni poraz. Pretposlednji Asvel je u Španiji pobedio sa ubedljivih 98:69. Koliko je španski tim igrao loše govori podatak da je Asvel u trećem periodu imao i 39 poena prednosti (79:40).

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je nekadašnji igrač Partizana Žofri Lovernj koji je postigao 21 poen, a imao je i sedam skokova. Istakao se i nando De Kolo sa 19 poena. Kod domaćina je najbolji bio Kris Džons sa 18 poena. Naš Stefan Jović je ubacio tri poena.

Monako je u Francuskoj savladao Žalgiris sa 69:66. Iako deluje neizvesno, domaći su vodili ceo meč. Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Majk Džejms sa 18 poena, dok je Motejuans ubacio 14. Kod Žalgirisa je Evans ubacio 17 poena, a Manek 12.

Trojkom Nikolasa Laprovitole 5,3 sekunde pre kraja Barselona je na svom terenu savladala Makabi sa 92:89. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Abrines i Jan Veslei sa po 15 poena, dok je Laprovitola ubacio 15. Naš Nikola Kalinić je meč završio sa četiri poena, te po tri skoka i asistencije. Kod Makabija je Vejd Boldvin ubacio 22 poena.

EVROLIGA, 33. kolo

Četvrtak

Crvena zvezda – Olimpijakos 86:89

Monako – Žalgiris 69:66

Barselona – Makabi 92:89

Alba – Partizan 83:94

Valensija – Asvel 69:98

Petak

19.45 Fenerbahče – Anadolu Efes

20.30 Real Madrid – Baskonija

20.30 Bajern – Panatinaikos

20.30 Olimpija Milano – Virtus Bolonja

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.