Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OGLASIO SE LUČIĆ Šta njegove reči znače za ambicije Partizana?

Emir Selmani

Objavljeno

,

Vladimir Lučić (Foto: Starsport)

Partizan će u narednoj sezoni najverovatnije da ostane bez nekoliko domaćih igrača, pa su zamene neophodne. Najavio je i predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović da će da se radi na povratku srpskih košarkaša. Pisali smo već da je jedna od meta crno-belih bivši kapiten tima Vladimir Lučić.


ENGLESKA: Kristal Palas i Mančester junajted sastaju se u ponedeljak od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 2-3 gola je 2.25.


Iskusnom asu ugovor sa minhenskim Bajernom ističe tek 2025. godine, ali Partizan je spreman da plati i obeštećenje. Međutim, poslednja izjava Lučića za nemačke medije ne uliva nadu navijačima crno-belih.

– U godinama sam u kojima je važno samo jedno – šta govori moje telo? Ako ostanem u formi i nastavim da pomažem timu, definitivno mogu da zamislim da ostanem duže u Minhenu. Ali, ja nisam neko ko želi da dobije novi ugovor zbog mojih prethodnih nastupa, a onda na kraju ne budem u mogućnosti da pomognem. Ali zapravo još ne razmišljam o 2025 – izjavio je Lučić.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.