Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Lebron zaustavljen u Atlanti uz odličnu partiju Bogdanovića (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Bogdan Bogdanović i Lebron Džejms (Foto: Beta/AP)

Košarkaši Atlante pobedili su na svom terenu LA Lejkers sa 138:122 u NBA ligi. Houksima je ovo druga uzastopna pobeda, a gostima drugi uzastopni poraz.


EVROLIGA: Od 19 igraju Monako – Partizan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Odličan je u redovima domaćih bio srpski kapiten Bogdan Bogdanović. On je je na parketu proveo 25 minuta i ubacio je 18 poena, a imao je po jedan skok i asistenciju. Njemu je ovo osma uzastopna utakmica na kojoj je postigao dvocifren broj poena.

Najbolji u pobedničkom timu je bio Trej Jang sa 26 poena i 13 asistencija, dok je Dedžunte Mari ubacio 24 poena. Oston Rivs je kod Lejkersa bio najbolji sa 28 poena, dok je Lebron Džejms ubacio 20.

Toronto je kao gost pobedio Čikago sa 118:107. Najbolji u ekipi našeg trenera Darka Rajakovića bio je Geri Trent sa 24 poena, dok je Brus Braun ubacio 19. Kod domaćina je Demar Derozan ubacio 25 poena, Ajo Dosunmu 21, a Nikola Vučević 14.

NBA, REZULTATI

Atlanta – LA Lejkers 138:122

Boston – Indijana 129:124

Njujork – Juta 118:103

Čikago – Toronto 107:118

Golden Stejt –  Filadelfija 119:107

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.