Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

Košarkaši jasni: Ne razmišljamo o osmini finala! Trener nije imao šta da nam kaže u poluvremenu (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Vasilije Micić (Foto: Starsport)

Srpski košarkaši nastavljaju sa pobedama na Evropskom prvenstvu, a u ponedeljak je pred njima pala i Finska. Zbog toga je raspoloženje u taboru “orlova” na visokom nivou.


EVROPSKO PRVENSTVO: Od 14 igraju Holandija – Poljska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Poljske 1.30. 


Prijao nam je slobodan dan, ušli smo ozbiljno. Oni su dobra ekipa, nezgodni su, dosta trče. Shvatili smo ozbiljno od početka, stisli ih i na kraju slavili. Znači nam svaka utakmica, mešanje petorki. Mislim da će to da bude sve bolje – rekao je Marko Gudurić, a potom govorio o narednom protivniku Izraelu.

Nezgodna ekipa, atipična. dosta trče. Niski su, mogu svi da pogode. Slični su Fincima.

05.09 Kosarka EP – izjava Guduric- TV from G.A.S on Vimeo.

Vasilije Micić je posle utakmice rekao:

Iz utakmicu u utakmicu mi dobijamo sve veće samopouzdanje. Ključ pobede je pristup. Od prvog minuta je svako ušao motivisano. Sada je motivacija bila izraženija, postavili smo naš stil igre na način na koji smo hteli i olakšali kraj utakmice.

Srpski plejmejker se ne obazire na rivale u grupi.

Mnogo je komentara da je naša grupa najlaška. Mi nismo birali grupu. Mi pokušavamo da svakoj utakmici pristupimo na isti način i sa istom motivacijom. Sledi Izrael koji je više evropskija ekipa i prilika za dokazivanje. Još ne razmišljamo o osmini finala – jasan je Micić.

05.09 Kosarka EP – izjava Micic – TV from G.A.S on Vimeo.

Nemanja Nedović je posle pobede rekao:

– Imali smo sjajnu energiju, rastrčali smo se od početka. Nismo dozvolili Fincima da se raspucaju. odigrali smo najbolje poluvreme ovog leta, trener nije imao šta da nam kaže na poluvremenu i drago mi je da smo tako nastavili u drugom. Odgovorili smo muški na njihovu agresivnu igru.

05.09 Kosarka EP – izjava Nedovic – TV from G.A.S on Vimeo.

PROČITAJTE JOŠ:

Spahija: Srbija igra impresivno! (VIDEO)

ANALIZA MOKE SLAVNIĆA ZA MAXBET SPORT Finska krenula žustro sa “av, av”, a završila sa “mjau, mjau”: Pešić je šareniji od pirotskog ćilima!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.