Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ŠTA ĆE DA BUDE SA NOSIOCIMA? Partizan na mukama… Ovim igračima ističu ugovori

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Partizan se na velika vrata vratio u Evroligu. Došao je na specijalnu pozivicu i bio na korak do plasmana na Fajnal for. Ostvario je čak 20 pobeda u ligaškom delu i navijači crno-belih mogu da budu ponosni na ono što je demonstrirala četa Željka Obradovića.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Milana protiv Intera (21:00) je 3.75.


Ova sezona nije završena, Partizan je neočekivano izgubio u Beogradu, u prvom meču polufinala ABA lige, od Studentskog centra, ali niko u klubu i ne pomišlja da će kraj da dođe već na prvom stepeniku doigravanja. Ova sezona nije završena, ali u klubu iz Humske i te kako treba da razmišljaju o sledećoj. Pre svega kada je sadašnji sastav u pitanju.

Čak sedmorici igrača ističu ugovori. I to ne “običnim” igračima, već nosiocima. Po završetku sezone, dakle, slobodni u izboru nove sredine su kapiten Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Matijas Lesor, Džejms Naneli, Dante Eksum u Janis Papapetru.

Kevin Panter i Matijas Lesor (Foto: Starsport)

Biće vraški teško da svi zadrže, s obzirom na činjenicu da Partizan iza sebe ima odličnu sezonu u najjačem klupskom takmičenju u Evropi i da će mnogi da se nađu (ako već nisu) na spisku želja bogatijih klubova. Ranije su Grci pisali da je Panatinaikosa blizu dogovora sa Lesorom, pa i najavili povratak Papapetrua u redove “zelenih”. U februaru se pominjalo da je Ledej na meti Makabija. Sigurno su i te kako zanimljivi i Panter, Eksum, Avramović i Naneli.

Sigurno je i da će Partizan učiniti sve da u sledećoj sezoni bude još jači. To znači da svi nosioci neće da odu…

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO Zvezdi ponude na stolu za trenera Milojevića! Rasplet sledi u junu

MATIJAŠEVIĆ O PRUCEVOVOM PASOŠU: Možda ima neku rodbinu u Srbiji, ja izgleda moram da usvojim našeg napadača!

4 Komentara

4 Comments

  1. Mile

    16.05.2023. at 13:10

    Nego, kada se igra protiv Barce? 🤣😂

    • mitar

      16.05.2023. at 14:14

      Kad vi budete bar u top 8!!!!!

      • Realno

        16.05.2023. at 15:39

        Mi smo vec bili,prve sezone u ovom formatu EL,kad ste vi bili srecni da izbirite ucesce u kupu Slavice Cukteras.

  2. Coki vas Ćoki

    16.05.2023. at 14:27

    Ostoja je već reagovao…nebrinite ništa..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.