Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KOVAČEVIĆ PRIZNAO DA GA JE ZVEZDA ZVALA: Došao bih zbog Lige šampiona, ali posle razgovora…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen/YouTube

Milan Borjan više nije prvi golman Crvene zvezde. Kapitenu je tu odluku saopštio novi trener Barak Bahar. Izraelac je rešio da na stadionu “Rajko Mitić” napravi rezove.


Na meču Štutgart – Hamburger, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru ug 1P2+.


Već se po medijima vrte brojna imena kao potencijalne zamene. Favoriti su Omri Glazer, Vladan Kovačević, Boris Radunović i Aleksandar Jovanović. MaxBet sport je već pisao da izraelski čuvar mreže želi na “Marakanu”, a sada se za “ATV” oglasio golman Rakova, Vladan Kovačević:

Imao sam priliku da razgovaram sa ljudima iz Crvene zvezde. Posle tog razgovora, ništa više. Da li bi Zvezda bila za mene prava opcija? Ja bih pristao da idem u Zvezdu, jer će igrati Ligu šampiona. Zvezda je Zvezda, njen poziv uvek prija, ali posle prvog razgovora, ništa se više nije desilo – rekao je potencijalni reprezentativac Srbije.

Vladan Kovačević ima sjajnu sezonu u šampionu Poljske Rakovu. Pominje se da odličnog čuvara mreže želi Benfika. Čelni ljudi poljskog tima su poručili da je cena veća od pet miliona evra i da ne bi imali ništa protiv odlaska Srbina ako stigne ponuda teška 10 miliona evra.

Deluje da se upravo zbog toga Crvena zvezda nije javila. Od izvora bliskog klubu sa “Marakane”, MaxBet sport je dobio informaciju da se od Vladana Kovačevića odustalo.

3 Komentara

3 Comments

  1. Sladjan

    02.06.2023. at 13:26

    Neka prodaju motiku,eraka i eto para!!!!!dobija zvezda golmana za sledećih 10 godina …….nemoze sve za džabe da dodje…..

    • Sasa

      02.06.2023. at 16:55

      Bravo…

  2. Toliko

    02.06.2023. at 20:24

    Acu Jovanovica da dovedu i resen problem.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.