Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRAJ MISIJE Treći rastanak Spartaka i iskusnog napadača

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nemanja Nikolić opet napustio Spartak (Foto: Starsport)

Prošlog leta se vratio u Suboticu, a očekivalo se da će pomoći da Spartak dođe do evropske vize. Ambicije nisu ispunjene, ali je napadač imao dobar učinak i sledeća stanica bi ponovo trebalo da bude inostranstvo.


ABA LIGA, FINALE: Sve kvote kladionice MaxBet za meč Partizan – Crvena zvezda (20:30) pogledajte OVDE.


Nemanja Nikolić su se rastali treći put, a ostaće zapisano da je golgeter u ovom mandatu postigao 11 golova i upisao šest asistencija. Ukupnim skorom od 36 golova se upisao u istoriju kluba sa severa Bačke.

Prvi put je sa istog mesta otišao u Partizan. Drugi put u Saudijsku Arabiju i Al Raed. Ovog puta ostaje da sačekamo novu ekipu.

Naš Taki ostavio je veliki trag u klubu i ovim putem mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš klub. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere – saopštili su iz Spartaka.

Pre Nikolića ekipu Slavka Petrovića je napustio i kapiten Stefan Milošević, koji je u klubu proveo pet sezona, a još ranije i pomenuti Nemanja Mihajlović. Ekipu je pojačao napadač Marko Obradović do novembra član Nefčija iz Uzbekistana.

NIŠTA OD “TANGA SMRTI” Nikolić neće na klupu Partizana?

ZVANIČNO Još jedan igrač napustio Junajted

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.