Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

KRAJ POSLE DVE GODINE Prijović ostao bez kluba

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Prijović (Foto: Starsport)

Nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Prijović nije više član Vestern junajteda. Sa australijskim klubom je raskinuo saradnju posle dve godine.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Inter – Sasuolo, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 2-3 gola 2.50.


Želeli bismo da se zahvalimo Aleksandru na vremenu koje je proveo tokom dve sezone sa nama u Vestern junajtedu. Odigrao je značajnu ulogu u uspehu kluba u šampionatu 2021/22 i želimo mu mnogo uspeha u narednim koracima – rekao je generalni direktor kluba Mal Impiombato.

Odigrao je 44 zvanične utakmice za Vestern junajted, postigao 19 golova i zabeležio sedam asistencija. Prijović ima 33 godine i do sada je promenio dosta klubova. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 13 utakmica i dao je dva gola.

1 komentar

1 komentar

  1. Iz šljivika

    27.09.2023. at 16:12

    Prošao voz. Suludo je pričati o njemu kao pojačanju za bilo koji klub.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.