Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Kraj za Ninu i Matea u Melburnu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Nina Stojanović nije mogla dalje (Foto: Starsport)

Srpska teniserka Nina Stojanović i Hrvat Mate Pavić poraženi su prošle noći u prvom kolu mešovitih parova na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.


ŠPANIJA Sevilja od 18.30 dočekuje Seltu Vigo, a tim iz Galicije je u poslednjih pet mečeva davao gol u Andaluziji. Preporuka je igra GG, a kvota u kladionici MaxBet je 2.05.


Od njih su bili bolji australijski teniseri Džejmi Furlis i Džejson Kubler sa 3:6, 6:3, 17:15 posle sat i 37 minuta igre.

Stojanović i Pavić su u super taj-brejku imali dve meč-lopte, koje nisu iskoristili, dok su njihovi rivali realizovali osmu i tako prošli u drugo kolo Australijan opena.

Australijski dubl će u narednom kolu igrati protiv boljeg para iz duela Stosur/Ebden – Muhamed/Martin.

NOVAK ČUO VIC O SEBI PA ZAPLAKAO OD SMEHA Ne verujemo da bi se isti svideo Federeru, a pre svega Nadalu (VIDEO)

 

LUDO NA AO Hrvati hteli da biju Kirjosa?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.