Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KRALJ ASISTENCIJA Vezista crveno-belih u društvu svetskih zvezda

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mirko Ivanić u odabranom društvu (Foto: Starsport)

Nije lako doći do izražaja u jakoj konkurenciji. A prema podacima fudbalske opservatorije “CIES” na listi igrača po broju asistencija za gol u proteklih godinu dana našao se i igrač Crvene zvezde.


KVALIFIKACIJE EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na igru GG za utakmicu Crna Gora – Srbija u Podgorici je 2.05. Početak meča je zakazan za 20.45.


Mirko Ivanić je zauzeo 19. mesto, po ostvarenim asistencijama u domaćem šampionatu, tokom prethodnih 365 dana računajući igrače iz čak 75 prvenstava širom sveta. Elegancija, odmerenost, pouzdanost, konstantnost su samo neki od prideva kojima može da se opiše učinak crveno-bele “četvorke”. Tokom karijere je upisao brojne rekorde, osvojio vredne nagrade i priznanja. Ponovo njegovi rezultati na terenu nisu ostali nezapaženi, pa se internacionalna fudbalska platforma osvrnula na učinak popularnog Miće u prethodnih 365 dana i na partije u domaćoj ligi.

Ivanić je u pomenutom vremenskom intervalu ostvario bilans od 13 asistencija i upravo kada su u pitanju proigravanja za pogodak dolazimo do srži dostignuća nekadašnjeg igrača Vojvodine i Bate Borisova. “CIES” je čuvena fudbalska opservatorija koja prati različite parametre igre i statistiku igrača širom sveta.

Sa indeksom 8.1 Ivanić je ostavio iza sebe Filipa Kostića (Juventus – 7.9), Bruno Fernandesa (Mančester junajted – 7.9), Endija Robertsona (Liverpul – 7.6), Erlinga Halanda (Mančester siti – 7.5), Aleksandra Golovina (Monako – 7.5)…

PROČITAJTE JOŠ:

SASTANAK U VLADI Bratski odnosi saveza Srbije i Crne Gore! Abazović: Fudbal spaja ljude! (VIDEO)

SASTAV SRBIJE ZA CRNU GORU Piksi sa “artiljerijom” u Podgorici

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.